Delat ansvar

Läste i Aftonbladet att Original Gangsters ska börja med samhällstjänster genom att hänga ut sexualbrottsdömda med namn och bild på en hemsida. OG:s ledare Denho Acar (som helst vill bli kallad Dano Acar) säger:

- Vi vill göra en samhällstjänst, det här har inget med pengar att göra, bara för att vi är yrkeskriminella så innebär det inte att vi inte har någon moral.


Tänkte vadå har de en hemsida eller vad händer, och ja mycket riktigt har dem en; http://www.originalgangsters.se/


Där finns bilder på Dano när han tränar och spänner sig på ett gym, men kanske allra viktigast är reglerna för medlemskap i klubben. En av reglerna är:


"Man får inte stöta på någon av brödernas fru, fklickvän eller älskarinna. Den som bryter mot dessa regler kommer att straffas med antingen böter på 200 000 KR eller döden, om man haft närkontakt med varandra. Den som blir drabbad har rätten att avgöra vilket straff som ska tillämpas. Händelsen leder dock till automatisk uteslutning ur O.G."

Tror det var dagen efter artikeln som en ny kommer. OG:s mejl hackad och känsliga uppgifter kring droghandel och beställningsjobb läckta till polisen.

Alltså vad håller dem på med OG, tycker de själva att det är smart att utannonsera sin kriminalitet på internet?

Dano:

Dano

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0