Viktiga nyheter

Sitter här och skrattar åt en artikel jag läste nyss i Aftonbladet:

Man sextrakasserade SOS Alarm

Vad som fick den 59-årige mannen att ringa upp SOS Alarm i Karlstad och uttala en massa snuskigheter är ännu outrett. Men natten till lördagen slog polisen till mot mannen och beslagtog hans telefoner.

- Vi har inte kunnat höra honom än. Så vi vet inte varför han gjort det, säger Thore Persson på krimjouren i Karlstad till TT.

- Han har under två, tre dagar ringt larmcentralen och sagt en massa snusk i telefon. Det rör sig om mellan 300 och 350 samtal.

Mannen är nu misstänkt för ofredande och sexuellt ofredande.

- Kulmen kom under natten till lördagen. Då beslöt vi att polisanmäla mannen. Det värsta som kunde hända vore om något sådant samtal skulle blockera ett riktigt 112-larm. Men det är också fråga om våra operatörers arbetsmiljö, säger Torbjörn Halldin, platschef på SOS Alarm i Karlstad till TT.

Det sköna med kvällstidningar är att dem väljer sina nyheter efter vad deras läsare efterfrågar. Schlagerfestivalen och det här är viktigt, utrikespolitik eller nått annat svårt som inte kan beskrivas med bilder är mindre viktigt.

Försöker verkligen överge sossebladet för att läsa svenskan eller nått annat  men det är svårt när såna här artiklar publiceras!


Kommentarer
Postat av: Franke

En riktig liten filur den där! Men varför i helvete ringer han till SOS alarm?! Jävligt lätt att bli anmäld.. De spelar ju dessutom in alla samtal. Vilken jönns!

2009-02-08 @ 18:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0