"Jag ska döda dej!" - Hoho!

Vilken jävla åsneröv den här killen som skrev att han skulle genomföra en skolmassaker i Eskilstuna måste vara! Såhär hade han skrivit på någon hemsida:

"I dag är dagen då den första skolan i Sverige kommer att skakas av en fruktansvärd skolskjutning. Var rädda Eskilstuna, var väldigt rädda"

För det första är det väl urbota ointelligent att skriva något sådant här även om man inte ämnar genomföra det. Och för det andra, som han sa till sitt försvar, att det bara var på skoj. Vad sjutton är det som är så himla roligt i det där?!
Jag kan visserligen tänka mig att dumfan satt och skrev med någon av sina bonläppsvänner och dumskrockade: "Aaa tänk om man skulle göra det! Värsta k-pisten å allting!" Dem har väl inte så mycket att göra därute på den sörmlänska landsbygden förutom att meka 240 och runka. Kanske hade han tröttnat på båda.

Men åter igen. Hur fan kan man vara så dum att man skriver något sånt där på en sida tillgänglig för allmänhet? Och det är ju inte ens någonting att skämta om! Hur man än vrider och vänder på det så kommer det aldrig uppfattas roligt, förutom av datorspelsvåldsstinna, ADHD-sjuka 11 åriga pojkar. Oerhört misslyckat hela grejen från hans sida.
Ett äkta rikspucko helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0